Butik og showroom Finlandsgade 25.

I vores showroom og butik finder du bl.a. et stort udvalg i tilbehør og vedligeholdelses produkter, pool opvarmning, pumper, reservedele til pumper og pool, legetøj til pool. Kig ind og bliv inspireret til din nye pool, støbt, polystyren eller stålpool.

Pool og tilbehør.

I butikken finder du tilbehør til din swimmingpool. Kemikalier og udstyr til rengøring og vandpleje. Varmepumper og solvarme til store og små pools.
Stiger, pakninger, lamper, pumper, filtre… kort fortalt alt hvad du skal bruge til din pool.

Spa og sauna.

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af spa og saunaer. Alle modeller er selvfølgelig  i top kvalitet fra de førende mærker på markedet. kom ind og se og føl kvaliteten i vores showroom.

Brugskunst

Vi har også et stort udvalg af brugskunst i vores showroom. Der er til enhver lejlighed, lys, lysestager, krukker, vaser, opsatser, statuer, lamper og meget andet. Kort fortalt alt hvad du skal bruge til vært/værtinde, svigermor, den hurtige gave eller bare fordi gaven. Kig ind og se det store udvalg.

Variant trailere

Vi er din lokale leverandør af kvalitets trailere fra Variant, erhverv, fritid, auto eller båd trailer, kort sagt en trailer til et hvert formål også dit. Reservedele, tilbehør og reparation af alle Variant og Brenderup trailere.